Κύρια Co. υγιούς εξοπλισμού GuangZhou, που περιορίζεται

υπόβαθρο 20 ετών στη βιομηχανία proaudio,

Εστίαση σε υψηλό - ποιότητα και υψηλό σύστημα σταθερότητας PLUG&PLAY.

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Νέα
Αρχική Σελίδα

GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited

Είμαι Online Chat Now
Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Πιστοποιήσεις
Συμπαθούμε ενισχυτή μετατροπής FP σας 10000Q (mst-4130) πάρα πολύ. Οι πελάτες μας κατακτήθηκαν από την ποιότητα και τη σταθερότητα.

—— Frank Saltor

Καλό MQ, μεγάφωνα σειράς του MX, και καταπληκτικό FP 10000Q, 6000Q, 14000 (mst-4130.4650.2350) μεταστρέφοντας ενισχυτές. Εσείς και τα προϊόντα σας αξίζετε της εμπιστοσύνης.

—— JIRI JANETKA

GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited
δωμάτιο επίδειξης δωμάτιο επίδειξης δωμάτιο επίδειξης συνεργείο Λα-212 ομιλητές σειράς γραμμών Κοντέινερ φόρτωσης Φόρτωση φορτηγών αποστολή FP10000Q ενισχυτές μετατροπής δοκιμής

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΚΑΥΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : >20
Ετήσιες πωλήσεις : >5 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η κύρια Co. υγιούς εξοπλισμού GuangZhou, που περιορίζεται είναι κύριος επαγγελματικός ακουστικός κατασκευαστής εξοπλισμού σε PanYu, GuangZhou, Κίνα. Η σειρά προϊόντων μας από τους ενισχυτές δύναμης, μεγάφωνα, επεξεργαστές σημάτων για να συγχρονίσει τον ελεγκτή.

 

Η ικανή ομάδα Ε&Α και η πλούσια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών στην εμφάνιση προϊόντων, το έργο τέχνης, τη δομή, το υγιές ύφος, την ποιότητα ήχου, τη σταθερότητα απόδοσης, και το επίπεδο τιμών. Για την εξαγωγή, το εμπορικό σήμα προϊόντων μας είναι ΚΑΥΤΟ DEVICES.We έχει ένα καλό δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, και τα προϊόντα μας έχουν μια καλή φήμη λόγω της καλής αναλογίας δαπανών τους/απόδοση.

 

Τώρα, το FP μας 10000Q, 6000Q, 14000 μεταστρέφοντας ενισχυτές, επεξεργαστές ψηφιακών σημάτων DC36,48, MX (ομοαξονικό σχέδιο), ah-15, μ3, μ-4 ..... κύρια μεγάφωνα σειράς, και συστήματα Λα-205 μεγάφωνων σειράς γραμμών (διπλά 5») + Λα-205S (ενιαία 12»), Λα-208 (διπλά 8») + Λα-208S (ενιαία 18»), Λα-110 (ενιαία 10») + Λα-110S (ενιαία 18»), Λα-210 (διπλά 10») + Λα-210S (ενιαία 18»), Λα-212 (διπλά 12») + Λα-218SB (διπλά 18») είναι πολύ δημοφιλές σε περισσότερες από 50 χώρες (Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Η Ελβετία, η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Πολωνία, τσέχικα, η Σλοβακία, το Βέλγιο, η Νορβηγία, η Νέα Ζηλανδία, το Περού, η Βενεζουέλα, η Ινδία, το Βιετνάμ, η Νότια Αφρική, το Κουβέιτ, τα Ε.Α.Ε., η Βολιβία, η Παραγουάη, η Βοσνία & η Ερζεγοβίνη .....) και το δίκτυο πωλήσεών μας έχουν επεκταθεί εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

 

Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί στις εφαρμογές με τις υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και τη σταθερότητα ήχου. Δεν είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής, αλλά θα βρείτε ότι είναι μια ειδική εμπειρία για να μας εξετάσει. Θα ικανοποιήσετε με τα προϊόντα μας, την εργασία μας, και την υπηρεσία μας. Έχουμε την εμπιστοσύνη στο προϊόν μας, και μπορείτε να κερδίσετε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με τα προϊόντα μας.

 

Θα βρείτε ότι είναι μια σωστή απόφαση να εξεταστεί. Λατρεύουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε με κάθε πελάτη και να προσφέρουμε στους πελάτες την καλύτερη υπηρεσία.

 

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 10

Στοιχεία επικοινωνίας
GuangZhou Master Sound Equipment Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Marklen

Τηλ.:: +86-13512754579

Φαξ: 86-020-39180683

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς